top of page

                  Paturi  la COMANDA

Bucuresti

FABER Mobili produce paturi la comanda, paturi matrimoniale, paturi pentru copii si tineret, paturi din pal, mdf sau paturi tapitate, la cele mai mici preturi.

Producem paturi la comanda orice dimensiunie se doreste, cu lada de depozitare sau sertare ascunse pentru depozitare, cu somiera rabatabila sau fixa, paturi rabatabile ascunse sau cu picioare pe podea. TRANSPORT SI MONTAJ GRATUIT. 

Mobilierul este accesorizat cu glisiere standard. Contra cost, acestea pot fi schimbate cu glisiere premium cu deschidere TOTALA soft close, pentru o mai buna vizibilitate in sertare.

Preturile prezentate pe site, nu includ tva.

PATURI RABATABILE

Paturile rabatabile sunt solutia perfecta pentru mobilarea camerelor cu mai mai multe functionalitati, asemeni birourilor, cabinetelor si garsonierelor.

Paturile rabatabile sau pliabile se strang la nevoie, eliberand camera pentru alte activitati.

Paturile rabatabile sunt mascate in mobilier, ascunse vederii, si sunt alegerea perfecta pentru birou, camera de tineret sau chiar living pentru ca se pot incorpora in biblioteca devenind invizibil.

Acest model de pat este perfect pentru cand aveti musafiri care vor ramane peste noapte, castigati o camera la nevoie, si spatiu liber in rest.

Se poate produce la comanda orice culoare sau combinatie de culori.

bottom of page