top of page

MOBILIER PENTRU DORMITOR LA COMANDA

MOBILIER de Dormitor la COMANDA

Bucuresti

Mobilierul pentru DORMITOR se executa fie dupa modelul solicitat de client, fie va vom consilia pentru a optimiza spatiul disponibil. 

FABER Mobili produce la comanda mobilier premium pentru dormitor, respectand bugetul disponibil, practic, pentru a castiga spatiu de depozitare, dar si foarte estetic, astfel incat spatiul sa confere o atmosfera calda, placuta, relaxanta, odihnitoare. 

Oferim pachete de mobilare copleta a camerelor de dormitor, din pal, mdf, mdf vopsit sau infoliat, dar si piese individuale. .

Mobilier de dormitor din lemn, comode, etajere, oglinzi, masute machiaj, cuiere, paturi din pal, mdf, sau tapitate, tabli tapitate, pantofare, mese, etc.

Puteti vizualiza mai jos cateva sugestii de mobilier pentru camera de Dormitor, asocieri de materiale, texturi si tipuri de compartimentare, din care va puteti inspira.

MOBILIER PENTRU DORMITOR

Mobilier pentru dormitor care incadreaza patul. Se poate produce similar la comanda, din mdf melaminat, pal, mdf vopsit, sau infoliat. OPTIONAL: se pot adauga benzi led pentru iluminat in spatele tabliei, cu senzor, sau telecomanda.

MOBILIER DE DORMITOR HOME

Vedere din fata: Mobilier pentru dormitor care incadreaza patul. Se poate produce similar la comanda, din mdf melaminat, pal, mdf vopsit, sau infoliat. OPTIONAL: se pot adauga benzi led pentru iluminat in spatele tabliei, cu senzor, sau telecomanda.

PAT MDF LUCIOS

Pat de dormitor din mdf lucios si pal decor lemn.

PAT DE DORMITOR

Pat de dormitor din mdf lucios si pal decor lemn, si somiera cu ridicare pe pistoane.

DORMITOR COMPLET

Mobilier pentru dormitor deasupra patului. Pret: la cerere in functie de dimensiuni si de materiale

MOBILIER DORMITOR - PLUS

Mobilier pentru dormitor la comanda deasupra patului din mdf meaminat mat.

MOBILIER DORMITOR - CONTUR

Mobilier pentru dormitor la comanda, deasupra patului. Optional: lumini ambientale sub forma de banda led cu senzor sau telecomanda.

MOBILIER DORMITOR GLOSSY
MOBILIER DE DORMITOR JOY

Mobilier de dormitor Joy

MOBILIER DE DORMITOR MONA

Mobilier pentru dormitor MONA, compus din pat, dulap, etajera si corpuri supra pat, comoda si noptiere.

DULAP PENTRU DORMITOR CU TV

Dulap pentru dormitor sub forma de dulap biblioteca, cu spatiu pentru tv incorporat. Se poate produce similar la comanda, din mdf melaminat, pal, mdf vopsit, sau infoliat. OPTIONAL: se pot adauga benzi led pentru iluminat in spatele tabliei, cu senzor, sau telecomanda.

DULAP PENTRU DORMITOR CU TV
COMODA PENTRU DORMITOR STYLE

COMODA PENTRU DORMITOR STYLE

PAT DE DORMITOR TEXTIL

Pat de dormitor textile. Tablia este dura, tapitata.

ETAJERA PENTRU TV

Etajera sau comoda pentru dormitor, discreta, eleganta, care lumineaza si deschide camera,

DORMITOR - PAT WOOD

Patul din pal alb si decor lemn, se produce la comanda similar, personalizat camerei, culori si texturi la alegere din paletar.

ETAJERA GOLD - ETAJERA

Mobilier pentru dormitor complet, compus din etajere din mdf melaminat alb lucios, placare perete cu lamele din pal si oglinda. Recomandam ca patul a fie executat tot din mdf melaminat alb lucios, asemeni etajerei.

PAT DE DORMITOR BLACK
COMODA SUSPENDATA
DORMITOR CU MASUTA DE MACHIAJ

Daca spatiul dormitorului va permite, puteti opta pentru acest tip de mobilier, cu oglinda pe tot peretele.

DULAP PENTRU DORMITOR

DULAP PENTRU DORMITOR

DORMITOR - PAT NATURE

Patul din pal alb si decor lemn, te transpune in natura. Prin designul curat, culori calde si lumini ambientale, care evidentiaza textura lemnului ce imbraca tablia, te simti parte din natura. Se produce la comanda similar, personalizat camerei, culori si texturi la alegere din paletar.

DORMITOR
PAT DE DORMITOR LOW
DORMITOR - PAT BEST

Patul se produce la comanda, din pal alb si decor lem, si include 2 noptiere. Se produce la comanda similar, personalizat camerei, culori si texturi la alegere din paletar.

ca48c300f754d7900ff16f064e884aa7
PAT DE DORMITOR MAHON
PAT DE DORMITOR BOX

PAT DE DORMITOR BOX

DORMITOR
DORMITOR
DORMITOR
DORMITOR
DORMITOR
DORMITOR
DORMITOR
DORMITOR
bottom of page