top of page

MOBILIER DE HOL LA COMANDA

MOBILIER de Hol la COMANDA

Bucuresti

FABER Mobili executa mobilier de hol la comanda, optimizand spatiul si pastrand esteticul placut.

Producem mobilier de hol la comanda din pal, mdf melaminat, infoliat sau furnir, geam, oglinda si alte materiale. 

Va recomandam sa vizualizati mai jos cateva sugestii de mobilier de Hol, combinatii de materiale si texturi, pentru a va inspira si pentru a descoperi stilul perfect pentru dumneavoastra.

Mobilier pentru HOL H1
Mobilier pentru HOL H1

Mobilier pentru hol - H1 format din dulap cu usi cu balamale, bancuta si perna tapitata. Dimensiuni: 170/250/45 cm. Materiale: Pal EGGER. Optional: banda led, placare tavan. Mobilierul nu include cuiere. Pret: 4 300,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
Mobilier pentru hol H2
Mobilier pentru hol H2

Mobilier pentru hol - H2 format din dulap cu usi cu balamale si profile maner, comoda cu sertare si oglinda, bancuta cu perna tapitata si riflaje. Dimensiuni: 240/250/45 cm. Materiale: Pal EGGER. Mobilierul nu include cuiere. Pret: 5 600,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
Mobilier pentru HOL H3
Mobilier pentru HOL H3

Mobilier pentru hol - H3 format din pantofar cu usi cu balamale si sezut tapitat, comoda cu sertare si riflaje. Dimensiuni: 190/250/45 cm. Materiale: Pal EGGER + Mdf melaminat. Optional: banda led, placare tavan. Pret: 5 500,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
Mobilier pentru Hol BANCUTA
Mobilier pentru Hol BANCUTA

Mobilier pentru hol BANCUTA format din dulap cu usi cu balamale si bancuta. Dimensiuni: 180/250/45 cm. Materiale: Pal EGGER. Optional: banda led. Mobilierul nu include cuiere. Pret: 3 900,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
Mobilier pentru HOL CASETA
Mobilier pentru HOL CASETA

Mobilier pentru hol - CASETA format din dulap cu usi cu balamale si bancuta. Dimensiuni: 200/250/40 cm. Materiale: Pal EGGER. Optional: banda led si pernita tapitata. Mobilierul nu include cuiere. Pret: 5 600,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
Mobilier de HOL OGLINDA
Mobilier de HOL OGLINDA

Mobilier pentru hol OGLINDA format din dulap cu usi cu balamale, oglinda aplicata si profile maner. Dimensiuni: 150/200/40 cm. Materiale: Pal EGGER. Optional: banda led. Pret: 4 900,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
Mobilier pentru HOL MODERN
Mobilier pentru HOL MODERN

Mobilier pentru hol - MODERN format din dulap cu usi cu balamale, bancuta cu perna tapitata si placa cu riflaje. Dimensiuni: 220/250/45 cm. Materiale: Pal EGGER, Mdf melaminat. Mobilierul nu include cuiere. Pret: 5 800,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
Mobilier de Hol ETAJERA
Mobilier de Hol ETAJERA

Mobilier pentru hol - ETAJERA format din birou cu sertar si oglinda, comoda cu sertare si placa riflaje. Dimensiuni: 150/250/40 cm. Materiale: Pal EGGER. Optional: banda led. Mobilierul nu include cuiere. Pret: 3 400,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
HOL MDF VOPSIT
HOL MDF VOPSIT

Mobilier pentru hol - HOL MDF VOPSIT format din dulap cu usi cu balamale, bancuta cu perna tapitata, spatar tapitat si pernite decorative. Dimensiuni: 270/250/50 cm. Materiale: Pal EGGER, Mdf vopsit frezat cu model. Mobilierul nu include manere, lampi. Pret: 18 800,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
HOL DECOR
HOL DECOR

Mobilier pentru hol - DECOR format din dulap cu usi cu balamale, comoda cu sertare si birou cu placa tapitata. Dimensiuni: 290/250/60 cm. Materiale: Pal EGGER. Optional: banda led. Mobilierul nu include oglinda iluminata. Pret: 8 900,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
Mobilier pentru hol CROWN
Mobilier pentru hol CROWN

Mobilier pentru hol - CROWN format din dulap cu usi cu balamale si oglinda, bancuta cu perna tapitata si pernite decorative. Dimensiuni: 200/250/60 cm. Materiale: Pal EGGER, Mdf vopsit frezat cu model. Mobilierul nu contine butoni. Pret: 20 100,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
Mobilier pentru Hol STAR
Mobilier pentru Hol STAR

Mobilier pentru hol - STAR format din dulap cu usi cu balamale si manere decorative, si birou cu sertare si placa cu oglinda. Dimensiuni: 170/250/40 cm. Materiale: Pal EGGER. Optional: banda led. obilierul nu include scaunul. Pret: 3 700,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
Mobilier pentru Hol CUIER
Mobilier pentru Hol CUIER

Mobilier pentru hol - CUIER format din dulap cu usi cu balamale, bancuta cu perna tapitata si sertare. Dimensiuni: 270/250/40 cm. Materiale: Pal EGGER. Mobilierul nu include cuiere. Pret: 7 500,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
Mobilier pentru HOL H4
Mobilier pentru HOL H4

Mobilier pentru hol - H4 format din dulap cu usi cu balamale, comoda cu sertare si bancuta cu perna tapitata si placa riflaje. Dimensiuni: 240/250/60 cm. Materiale: Pal EGGER. Mobilierul nu include cuiere. Pret: 5 800,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
Mobilier pentru HOL H5
Mobilier pentru HOL H5

Mobilier pentru hol - H5 format din comoda cu sertare cu placa plina decor si pantofar cu pernita tapitata si placa riflaje. Dimensiuni: 140/250/45 cm. Materiale: Pal EGGER. Mobilierul nu include cuiere. Pret: 3 200,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
Mobilier pentru HOL SILVER
Mobilier pentru HOL SILVER

Mobilier pentru hol SILVER format din dulap cu usi cu balamale, profile maner si oglinda aplicata, cu bancuta pantofar si riflaje. Dimensiuni: 220/250/60 cm. Materiale: Pal EGGER. Mobilierul nu include cuiere. Pret: 5 900,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
Mobilier pentru HOL GIULIA
Mobilier pentru HOL GIULIA

Mobilier pentru hol GIULIA format din dulap baza + suspendate cu usi cu balamale. Dimensiuni: 220/250/45 cm. Materiale: Pal EGGER. Optional: banda led. Pret: 4 300,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
Mobilier pentru HOL SUN
Mobilier pentru HOL SUN

Mobilier pentru hol SUN format din dulap cu usi cu balamale + oglinda aplicata pe o usa, bancuta cu perna tapitata si placa riflaje. Dimensiuni: 170/250/60 cm. Materiale: Pal EGGER. Mobilierul nu include manere si cuiere. Pret: 5 300,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
Mobilier pentru HOL GREEN
Mobilier pentru HOL GREEN

Mobilier pentru hol GREEN format din 2 placi cu oglinda aplicata si birou suspendat. Dimensiuni: 150/250/40 cm. Materiale: Pal EGGER. Pret: 2 100,00 RON - tva inclus. Mobilierul de hol se executa la comanda, in functie de spatiul disponibil.

press to zoom
bottom of page